GEO Totaal BV

Heiberg 24
5504 PB Veldhoven
T +31(0)402 49 02 91
info@geo-totaal.nl

 

Geo Totaal in het bezit van een ROC-Light ontheffing.

Sinds deze maand is Geo Totaal in het bezit van haar eigen ROC-Light beschikking om beroepsmatig met drones tot 4 kg te mogen vliegen binnen de geldende regelgeving in Nederland.

Het grote voordeel van het vliegen met drones is dat er snel grote oppervlakten kunnen worden ingemeten zonder rekening te moeten houden met b.v. verkeersmaatregelen.

Ook is deze methode een stuk veiliger voor onze maatvoerders doordat er niet meer midden over de weg hoeft te worden gelopen om de markering in te meten.
Om nog maar niet te spreken over het beklimmen van depots om hoeveelheden te bepalen.

Kortom, het leven wordt een stuk gemakkelijker door met drones een hoeveelhedenbepaling van een depot uit te voeren of om een opname te doen van een bepaalde situatie.
Een sneller en nauwkeurig alternatief ten opzichte van het traditioneel inmeten met Total Station!

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van dronemapping, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met Rene van Eerd.
Rene is bereikbaar middels Rene@vaneerd-groep.nl of tel. 040-2490291

 

 

Nieuws

2020 een jaar om snel te vergeten !!

2020 een jaar om snel te vergeten, met toverwoord Covid 19, helaas erg bepalend en leert weer hoe belangrijk Veiligheid lees verder >

Nieuw aanvulling gevraagd, interesse dan solliciteer !

  Daar John Donkers aangegeven heeft ons per 1 oktober te gaan verlaten om zijn carriere elders voort te zetten, lees verder >